.

De services van Flexcility bestaan uit verhuurbemiddeling en/of een compleet beheerpakket. Wij nemen u graag  alle zorgen en werkzaamheden uit handen welke komen kijken bij het vervullen van de rol van verhuurder. Zo kunnen wij voor u zoeken naar een passende nieuwe kandidaat huurder en stellen wij onder andere huurovereenkomsten en inspectierapporten op. Tevens zijn wij uw partner als het gaat om beheer van uw woning. Leest u hieronder wat wij u kunnen bieden.


  VERHUURBEMIDDELING

  Wanneer u kiest voor verhuurbemiddeling dan dragen wij zorg voor een professionele foto & video presentatie van de woning en plaatsen wij uw woning vervolgens op de bekende verhuurportalen waaronder jaap.nl, funda.nl en pararius.nl. De eerste selectie aan potentiële kandidaathuurders volgen we op met een antecedenten check. Tevens maken wij aanverwante documenten op waaronder een huurovereenkomst, inspectierapport nieuwe huurder en een eventuele inventarislijst. 


  BEHEERPAKKET

  Flexcility neemt alles wat er komt kijken bij beheer voor u uit handen. Wij maken het u graag gemakkelijk en daarom bieden wij onze klanten een volledig pakket aan bestaande uit technisch, financieel, commercieel en administratief beheer. Huuropbrengsten worden met aftrek van de beheerkosten maandelijks aan u doorgestort. Uiteraard houden wij scherp toezicht op het tijdig betalen van de huursom door huurder.  Flexcility agendeert al haar beheercontracten op einddatum zodat indien u dat wenst de woning tijdig weer op de markt kan worden aangeboden. In de rol van allround woningbeheerder zijn wij het eerste aanspreekpunt voor huurders.  Indien de huur wordt opgezegd zal de woning door Flexcility worden geïnspecteerd om vast te stellen of deze in comform afspraak is opgeleverd. 

   

  Klik hier om in detail te lezen wat het beheerpakket concreet inhoudt.


  LOSSE DIENSTEN WAARIN WIJ OOK VAN BETEKENIS VOOR U KUNNEN ZIJN

  Wij werken veelvuldig samen met een vast aantal gerenommeerde professionals en/of bedrijven, en kunnen op die manier onderstaande zaken leveren met de kwaliteit die u mag verwachten.

  • Objectfotografie, eventueel in combinatie met een videopresentatie;
  • Plattegrondontwerp, na inmeten object conform branchebrede meetinstructie;
  • Renovatie, onderhoud en/of kleine klussen;
  • Interieurverzorging, zowel grote eindschoonmaak bij op te leveren objecten als reguliere periodieke schoonmaak;
  • Interieurstyling ten behoeve van woningverkoop en/of gemeubileerde verhuur.